آشپزي تازه

بعد از یک وقفه طولانی و به علت مشغله کاری و ذهنی ..سعی کردم که یه پست خوشمزه بذارم. از همه دوستانی که همچنان به اینجا سر می زنن هم خیلی ممنونم.

 

 

 

مواد لازم:

بیسکوییت پتی بور شکلاتی ۲ بسته (۲۴۰ گرم)

کره ۷۵ گرم

 پنیر خامه ایی ۵۰۰ گرم

شکر ۷۵ گرم

تخم مرغ ۲ عدد

شکلات سیاه ۲۰۰ گرم

کمپوت آلبالو ۱ قوطی

 

طرز تهیه

قالب کمر بندی به قطر ۲۴ سانتی متر را چرب می کنیم و کنار می گذاریم. بیسکوییت را آسیاب می کنیم. (من بیسکوییت ها رو درون کیسه محکمی ریخته و با تاوه روی اون می کوبم خیلی روش خوبیه) بعد از پودر شدن با کره مخلوط کرده ته قالب پرس می کنیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم. در ظرف دیگری پنیر خامه ایی و شکر را کاملا با همزن مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم. شکلات و کمپوت آلبالو ی هسته گرفته (من از کمپوت گیلاس استفاده کردم) را به مایه اضافه می کنیم. (شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید) مایه را به خوبی مخلوط می کنیم و در قالب می ریزیم. قالب را به مدت ۵۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده است می گذاریم. پس از سرد شدم روی آن را پوشانده و به مدت یک شب در یخچال قرار می دهیم و سپس تزیین می کنیم.

 

۱- این دستور از روی دستور خانم افسانه ظروفی از مجله آشپزباشی تهیه شده. با توجه به دزدیده شدن مطالب سایتم  و گذاشته شدن اون در سایت همزن لازم دیدم که به حق کپی رایت توجه ویژه ایی بدیم و اهمیت این قضیه رو بیشتر کنیم.

۲- به دلیل عجله داشتن این کیک تزیین نشد ولی بسیار خوشمزه شد. امیدوارم که شما هم خوشتون بیاد.

 

نوشته شده در دوشنبه نهم خرداد 1390ساعت 20:8 توسط الي| |